Proje Yazma Eğitim Programı Başladı

53

Araştırma Üniversitesi olma vizyonuyla yoluna emin adımlarla devam eden Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi'nde, Araştırma Dekanlığımızca hazırlanan 7 haftalık proje yazma programının ilk ayağı olan proje tipleri bilgilendirme toplantıları bugün itibariyle başladı.

Programın ilk gününde, proje tiplerine ilişkin Genel Bilgilendirme Toplantısı ile TÜBİTAK 3005 Sosyal ve Beşeri Bilimlerde Yenilikçi Çözümler Araştırma Destek Programı Bilgilendirme Toplantısı hem yüz yüze hem de çevrim içi ortamda gerçekleştirildi.

Genel Bilgilendirme Toplantısında, özellikle proje yapmak isteyen fakat proje tipine karar verme noktasında desteğe ihtiyacı olan akademisyenlerimize Araştırma Dekanı Doç Dr. Sercan KARAV tarafından sunum gerçekleştirildi.

TÜBİTAK 3005 Sosyal ve Beşeri Bilimlerde Yenilikçi Çözümler Araştırma Destek Programı Bilgilendirme Toplantısında ise Biga İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi İşletme Bölümü Öğretim Üyesi Doç. Dr. Esra Atabay tarafından gerçekleştirilen sunumda sürece ilişkin önemli bilgiler verildi.

İlk gün gerçekleştirilen yüz yüze ve çevrim içi toplantılara 200'ün üzerinde akademisyenimiz katıldı.