 |
Çalışma Alanı: Ziraat, Orman ve Su Ürünleri, Su Ürünleri İşleme Teknolojisi
Proje Deneyimleri: TÜBİTAK 1002 (1), TÜBİTAK 3501 (1), Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı (1), Diğer Kurumlar (1), Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje (17)
Cost Üyelikleri: CA22134, CA20133, CA22136, CA22146
Katkı: Sürdürülebilir Tarım Uygulamaları Araştırma Grubu’na, sucul canlılardan elde edilen ürün ve atıkların gıda ve tarım sistemlerine entegre edilerek katma değerli girdilere dönüştürülmesi, bu kaynakların yeniden değerlendirilmesi, çevresel etkisi düşük proses teknolojilerinin uygulanması ve gıda güvenliğini önceleyen entegre yaklaşımların geliştirilmesi alanlarında yürüttüğüm çalışmalar ile katkı sağlamaktayım.
|

|
Çalışma Alanı: Tarla Bitkileri, Tahıl Yetiştiriciliği ve Islahı
Katkı: Sürdürülebilir Tarım Uygulamaları araştırma grubuna bitkilerde stres fizyolojisi ve giderici uygulamalar, mikrobiyal gübreler, toprak yapısını iyileştirici faktörler, tahıl ıslahı alanındaki uzmanlıklarım ve tarımsal üretimi sınırlandıran abiyotik stres faktörlerinin oluşturdukları olumsuzlukları güncel teknolojiler ile giderme üzerine çalışmalarım ile katkıda bulunmaktayım.
|

|
Çalışma Alanı: Ziraat, Orman ve Su Ürünleri Temel Alanı
Proje Deneyimleri: Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje (3)
Katkı: Su kalitesi, su kirliliği ve kontrolü, sucul kaynakların etkin kullanımı, çevresel kirleticilerin etkileri ve iklim değişikliğinin sucul canlılar ve ekosistemler üzerindeki etkileri, su kaynaklarının sürdürülebilirliği, su kalitesi ve halk sağlığı alanındaki uzmanlıklarım ve bu konulardaki çalışmalarım ile katkıda bulunmaktayım.
|
 |
Çalışma Alanı: Gıda Bilimi ve Mühendisliği
Proje Deneyimleri: AB projesi (1), Kalkınma Bakanlığı (1), TÜBİTAK 1001 (1), TÜBİTAK 1505 (1), TÜBİTAK 1501 (3), Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje (4), Üniversite-sanayi işbirliği (15), Sanayi fonlu proje (2), Patent ticarileştirme projesi (1)
Cost Üyelikleri: CA22110, CA22158
Katkı: Sektör deneyimim ve araştırma çalışmalarım ile gruba katkıda bulunabilirim.
|
 |
Çalışma Alanı: İslam Hukuku, Helal ve Sağlıklı Gıda
Proje Deneyimleri: Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje (1)
Katkı: Helal ve sağlıklı gıda alanındaki çalışmalarım ile katkıda bulunuyorum
|

|
Çalışma Alanı: Fen Bilimleri ve Matematik
Proje Deneyimleri: Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje (3)
Cost Üyelikleri: CA23123
Katkı: Sürdürülebilir tarım uygulamaları araştırma grubuna belirttiğim Biyoloji alanındaki uzmanlıklarım ve çalışmalarım ile katkıda bulunmaktayım.
|
 |
Çalışma Alanı: Fen Bilimleri, Mikrobiyoloji, Bakteriyoloji
Proje Deneyimleri: TÜBİTAK 1001 (2), TUBİTAK 1002 (1), Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje (15), KOSGEB (1),
Cost Üyelikleri: CA22157, CA21157
Kamu/Özel sektör/STK ortaklıkları: BioNNova Eğitim Danışmanlık Biyoteknoloji Ar-Ge ve İnovasyon Tic.Ltd.Şti. (Kurucu Ortak)
Katkı: Sürdürülebilir Tarım Uyg. araştırma grubuna Mikrobiyoloji, Mikrobiyal gübre, Bitki hastalıkları ile mücadele, Tıbbi ve Aromatik Bitkilerin Farmasötik Uygulamaları ve Tarım atıklarının valorizasyonu alanındaki uzmanlıklarım ve bu konuda yaptığım ürün üretimi ve ekonomiye kazandırılması çalışmalarım ile katkıda bulunmaktayım.
|
 |
Çalışma Alanı: Bahçe Bitkileri Yetiştirme ve Islahı
Proje Deneyimleri: Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje (1)
Cost Üyelikleri: CA22134
Katkı: Sürdürülebilir Tarım araştırma grubuna tarımsal su yönetimi ve tarımsal atıkların değerlendirilmesi alanındaki uzmanlıklarım ve özellikle sebzelerde biyoaktif bileşenlerin araştırılması üzerine yaptığım çalışmalarım ile katkıda bulunmaktayım.
|

|
Çalışma Alanı: Halk Sağlığı, Çevre Sağlığı
Proje Deneyimleri: AB projesi (1), Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje (1)
Katkı: Sürdürülebilir Tarım uygulamaları grubuna çevre sağlığı alanındaki uzmanlığım ve çeşitli çalışmalarımla katkıda bulunmaktayım.
|