Fonksiyonel Gıda Araştırmaları

Çalışma Alanı: Ziraat, Orman ve Su Ürünleri

Proje Deneyimleri: TÜBİTAK 1004 (1), TÜBİTAK 2209(3), BAP (7)

Cost Üyelikleri: 22134

Katkı: Fonksiyonel Gıda araştırma grubuna, su ürünleri teknolojisi, doğal antimikrobiyaller ve fonksiyonel gıda üretimi alanındaki uzmanlıklarım ve bu alanlarda yürüttüğüm çalışmalarım ile katkıda bulunmaktayım. 

Çalışma Alanı: Mühendislik Temel Alanı, Gıda Bilimleri ve Mühendisliği

Proje Deneyimleri: TÜBİTAK 1001 (1), TÜBİTAk 3501 (1), BAP (4)

Cost Üyelikleri: 22161, 20133, 22105, 22134, 22146, 21149, 20128

Katkı: Fonksiyonel Gıda Araştırmaları araştırma grubuna Gıda Bilimi ve Mühendisliği alanındaki uzmanlıklarım ve süt ve süt ürünleri, fermente gıdalar, biyoaktif gıda bileşenleri ve fonksiyonel proteinler konularındaki çalışmalarım ile katkıda bulunmaktayım.


Çalışma Alanı: Su Ürünleri İşleme Teknolojileri

Proje Deneyimleri: TUBİTAK 1002 (1), TUBİTAK 3501(1)

Cost Üyelikleri: CA20128, CA22161, CA20133, CA22122, CA22134, CA22146

Katkı: Fonksiyonel Gıda Araştırmaları Grubu’na, alg, mikroalg, kabuklu, yumuşakça, omurgasız ve balık gibi su ürünlerinin "su altından sofraya" kadar uzanan süreçlerini kapsayan çalışmalarla katkı

Çalışma Alanı: Su Ürünleri

Proje Deneyimleri: TÜBİTAK 1001 (3), TÜBİTAK 2209A (3), TÜBİTAK 2537 (1), TAGEM (1), BAP (11)

Cost Üyelikleri: CA20106 / CA22102 / 

Katkı: Fonksiyonel gıdalar araştırma grubuna deniz makro alglerinin antioksidan ve biyoaktif bileşenleri üzerine yürüttüğüm araştırmalar ile bu bileşenlerin elde edilmesine yönelik makro alg yetiştiriciliği konusundaki uzmanlığımla katkı sağlamaktayım.

Çalışma Alanı: Gıda Bilimi ve Mühendisliği

Proje Deneyimleri: AB projesi (1), Kalkınma Bakanlığı (1), TÜBİTAK 1001 (1), TÜBİTAK 1505 (1), TÜBİTAK 1501 (3), BAP (4), Üniversite-sanayi işbirliği (15), Sanayi fonlu proje (2), Patent ticarileştirme projesi (1)

Cost Üyelikleri: CA22110, CA22158 

Katkı: Sektör deneyimim ve araştırma çalışmalarım ile gruba katkıda bulunabilirim.


Çalışma Alanı: İslam Hukuku, helal gıda, 

Proje Deneyimleri: BAP (1)

Katkı: Helal ve sağlıklı gıda alanındaki çalışmalarım ile katlıda bulunmaktayım

Çalışma Alanı: Fen Bilimleri, Kimya, Kimya Mühendisliği, Yüzey Kimyası, Polimer Kimyası ve Teknolojisi

Proje Deneyimleri: TUBİTAK-1812 (1), TUBİTAK 1501 (1), TUBİTAK-1001 (5), TUSEB B1 (1), TUBİTAK 3501 (1), TUBİTAK 3001 (1), TUBİTAK 1002 (1), BAP (22), AB ve TUBİTAK-NSF İkili işbirliği (Doktora Öncesi)

Cost Üyelikleri: CA22134

Kamu/Özel sektör/STK ortaklıkları: AFC Yeşil Teknolojiler, Etili Seramik, Kale Seramik, Erce Boya, Teknik Kimya, İstanbul Teknik Kimya

Katkı: Fonksiyonel Gıda Araştırma grubuna gıda atıklarının (üzüm küspesi, zeytin kara suyu atığı.. vb) süper kritik CO2 ortamında ekstraksiyonu ve yapıdaki fenolik maddelerin çıkartılarak gıda takviyesine dönüştürülmesi konusundaki çalışmalarım ile katkıda bulunmaktayım.